SLAVIMO ROĐENDAN uz –40% na SVE sobne biljke! 🪴🥳

Nastavite čitati ako ste spremni za najzeleniji rođendanski party godine!

Pozivamo sve biljkoljupce da 7. i 8. lipnja 2024. proslave naš rođendan jer vas častimo s 40% popusta na S V E sobne biljke!

Posjetite nas u našem zagrebačkom vrtnom centru na adresi IV Resnik 30 u Zagrebu – dali smo vam dovoljno vremena da unaprijed smislite gdje ćete sve smjestiti vaše nove biljke. #nemaizgovora

O ljubavi prema biljkama i popularnosti zelenih cimera ne treba puno pisati jer svi znamo koliko je lijepo uživati u biljkama koje ispunjavaju naše domove. Uz sve popularne klasike kao što su Monstera deliciosa, Ficus lyrata i rajska ptica Strelitzia nicolai, u našoj ponudi čekat će vas i mnoge druge rijetke i neobične vrste Hoya, Philodendrona, Monstera, Alocasia i Anthuriuma koje ćete jedva čekati dodati u vaše kolekcije.

Nismo zaboravili niti na orhideje – neke mirisne, a neke samo prekrasne. Omiljenom Phalaenopsisu priključit će se druge vrste od kojih se lomi jezik, ali zato izgledaju prekrasno!

Osim popusta na sobne biljke, uz Flora klub karticu možete ostvariti dodatnih 10% popusta na sve nesnižene proizvode, a učlaniti se možete ovdje.

Upišite naš rođendan u kalendare, namjestite alarme i vidimo se od 08:00 do 20:00 na adresi IV Resnik 30 u Zagrebu!

  • Podijeli članak