Selimo se na novu lokaciju – totalna rasprodaja!

Selimo se!
Nakon uzbudljivih 8 godina u trenutnom prostoru, došlo je vrijeme za novu adresu. Naš novi, veći i poboljšani vrtni centar nalazit će se u blizini postojećeg, a otvaramo ga u rujnu. Više o našoj novoj lokaciji uskoro – a do tad, znate što nam slijedi? RASPRODAJA! 🪴

Prvi val rasprodaje počinje u ponedjeljak, 5. srpnja i traje do subote, 10. srpnja 2021., a častimo s 30% popusta na CIJELI asortiman – vanjske i sobne biljke, dekoracije, potrošni materijal, tegle itd.
Drugi val rasprodaje počinje u ponedjeljak, 12. srpnja i traje do subote, 17. srpnja 2021., a poklanjamo 40% popusta na CIJELI asortiman – vanjske i sobne biljke, dekoracije, potrošni materijal, terarije, tegle itd.
Treći i zadnji val rasprodaje počinje u ponedjeljak 19. srpnja i traje do subote, 24. srpnja 2021., a sve biljke, dekoracije, potrošni materijal itd. bit će sniženi za 50%. To je ujedno i zadnji val rasprodaje prije privremenog zatvorenja našeg vrtnog centra na privremenoj adresi. Ponovno otvorenje, na novoj adresi, očekuje se 10. rujna 2021.

Vidimo se u vrtnom centru Flora na trenutnoj lokaciji – Slavonska avenija 26/1 (Zagreb – Žitnjak).
  • Podijeli članak