Budi sam svoj #vrtlar!

Nijedno povrće, voće ili začini nisu ukusni kao kad su iz vlastitog uzgoja. Trud i pažnja koji unosite u vaše biljke rezultiraju u obliku najukusnijih plodova koji će vaše salate, ručak ili zimnicu učiniti posebnim. O okusu domaćih namirnica ne trebamo niti pričati.

Sve do 11. travnja 2021. (ili do isteka zaliha) ostvarite dodatne popuste i pronađite sljedeće proizvode po promotivnim cijenama: sjemenski krumpir Desiree (10 kg za 59,90 kn), lučice luka (1 kg za 17,90 kn), presadnice salate (9 komada za 9,90 kn) i supstrat za presađivanje i pikiranje BIO Plantella Start (20 L za 24,90 kn).

Ovo proljeće pripremili smo posebno veliku ponudu presadnica povrća i začinskih trava pa je ponuda najbolja u gradu – čekaju vas presadnice blitve, brokule, crne rotkve, rukole, špinata, celera, cvjetače, jagoda, kelja, korabice, kupusa, luka, poriluka, zelenih salata i pastrnjaka te mnogih začinskih trava poput bosiljka, ružmarina i vlasca.

U vrtnom centru Flora možete pronaći razne biljke ili sjeme koji će vam pomoći da postanete svoj vlastiti vrtlar ili vrtlarica: sadnice voćaka golog korijena (npr. sadnica jabuke za 24,90 kn), sadnice raznog bobičastog voća (poput borovnica, aronije i ribiza), a sjemenske vrećice raznog povrća i začina možete pronaći već za 3,99 kn.

Osim sadnica i sjemena, u našem vrtnom asortimanu pronaći ćete razni materijal koji će vam pomoći pri sadnji: kvalitetan Terra Brill supstrat za sjetvu i pikiranje, gnojiva i alati te ostali vrtlarski asortiman.

Posjetite nas i pronađite sve što vam je potrebno za kvalitetan uzgoj vlastitog voća i povrća.

  • Podijeli članak